The food is fantastic. Also the wine list is fantastic.Louis van Gaal liet in zijn laatste persconferentie van 2014 in Manchester weten very happy te zijn.
Misschien ook iets voor u
Is de Beaujolais desperaat?
Is de Beaujolais desperaat? Natuurlijk, afgelopen week geselden hagelbuien de villages van de Beaujolais, met Fleurie als grootste slachtoffer. Maar om je wijn nu te gaan promoten als ‘Best Ranked Portuguese Wine’, dat gaat wel heel ver...
Waar gaat dit nog over?
Château Margaux, Château Haut-Brion and Château Mouton Rothschild have all released at €420 per bottle ex-négociant (up around 9% in euro terms, being offered at £5,184 per case of 12 bottles on UK market). Château Cheval Blanc also showed its hand, at €552 per bottle ex-Bordeaux, a rise of just 2.2% on the 2015 price but 50% higher than 2014. It is being offered on the UK market at £6,400 per case of 12.
Historisch onbenul: Kaswijn
Belvinage - ’s werelds eerste wijn gemaakt van druiven uit de kasDubieuze mededeling inzake een Limburgse kaswijn. ’s Werelds eerste? Allesbehalve! In de jaren 80 van de vorige eeuw produceerde Fred Lorsheijd op zijn bedrijf De Agthuysen in Zuidland (ZH)al zulke wijnen.
Oproep tot solidariteit
WineMatters NieuwsbriefNummer 245 - Zondag 14 mei 2017Helaas is er zeer slecht nieuws, in de nacht van dinsdag 9 mei op woensdag 10 mei is er een grote brand geweest bij de WineMatters opslag. Bij het pand van de buren is het gaan branden (waarschijnlijk door brandstichting) en het is overgeslagen naar de wijnopslag.
Jongens nog aan toe
Na de succesvolle evenementen 'DIKKE JONGENS' en 'HELDERE JONGENS' is 'FRISSE JONGENS' een logisch vervolg!Aankondiging van Verlinden Drink & Discover. Wanneer zullen de Lieve Jongens aan de beurt komen?
Kromtaal
Schlumberger is de oudste en meest bekende mousserende wijnproducent van Oostenrijk en behoord (sic!!!) tot de TOP10 mousserende wijnproducenten ter wereld. Al sinds de oprichting in 1842 worden alleen de beste Oostenrijkse druiven gebruikt en krijg (sic!!!) Schlumberger, net als champagne, haar (sic!) bubbels door een tweede vergisting op de fles (méthode traditionnelle).