De Perswijn Najaarsproeverij: welke wijnen kunt u proeven? - Perswijn
Nieuws

De Perswijn Najaarsproeverij: welke wijnen kunt u proeven?

Komende zondag 26 oktober zal Kasteel de Wittenburg te Wassenaar in het teken staan van de heerlijkste wijnen voor het najaar en de winter. Neem hier alvast een kijkje in het proefboekje van deze dag, en zie welke wijnen u kunt komen proeven!


Met 33 deelnemers staat de Grote Zaal van Kasteel de Wittenburg weer vol met allerlei lekkers. Dat is uiteraard voor het grootste deel wijn, maar er staan ook importeurs van koffie, olijfolie, brood, en delicatessen, en u kunt bij de Najaarsproeverij terecht voor de nieuwste wijnaccessoires, koelsystemen, en informatie over wijnopleidingen. Via onderstaande link opent u het proefboekje, waarin alle deelnemers staan, met per standhouder uitgewerkt welke wijnen of andere producten ze presenteren op de Perswijn Najaarsproeverij:

Proefboekje Perswijn Najaarsproeverij 2014

 

Het programma van de Perswijn Najaarsproeverij op zondag 26 oktober:

11:00 uur

11:30 – 12:00 uur

12:00 – 13:00 uur

13:30 – 14:30 uur

14:45 – 15:45 uur

16:00 – 16:30 uur

17:00 uur

Zaal open

Bekendmaking winnaars Perswijn Wijnconcours

Najaar & Winter 2014

“Bordeaux op z’n Best – Krenten uit de pap”,

door Edwin Raben en Jaco van Hensbergen

(begeleide proeverij voor consumenten)

“Macan, Alion en Pintia: drie gezichten van Tempranillo”, o.l.v. Puri Mancebo, Bodegas Vega Sicilia (begeleide proeverij voor professionals)

“Bordeaux op z’n Best – Krenten uit de pap”,

door Edwin Raben en Jaco van Hensbergen

(begeleide proeverij voor consumenten)

Bekendmaking Wijn(Web)Winkel van 2015

Einde

Lees hier meer over de begeleide proeverijen, de wijntaxatiedag van Bonhams, de bekendmaking van de winnaars van het Perswijn Wijnconcours Najaar & Winter, de presentatie van de Koopgids Najaar & Winter, en de uitslag van de Verkiezing Wijn(Web)Winkel van 2015 en koop gelijk kaarten:

                              www.perswijn.nl/najaar

 

Reageer op dit item