Perswijn Wijnconcours Voorjaar & Zomer - Perswijn
Nieuws

Perswijn Wijnconcours Voorjaar & Zomer

Perswijn presenteert: de eerste editie van het Wijnconcours Voorjaar & Zomer! In deze competitie staan wijnen die passen bij het voorjaar en de zomer centraal. We nodigen u als importeur of wijnproducent van harte uit om met uw wijnen aan dit concours mee te doen.


Koopgids

De winnende wijnen zullen, evenals de eervolle vermeldingen, uitgebreid besproken worden in de Perswijn Koopgids Voorjaar & Zomer 2014. Deze gids zal gepresenteerd worden op de Perswijn Voorjaarsproeverij op zondag 25 mei 2014, waar tevens de winnende wijnen bekendgemaakt zullen worden. Binnen de volgende categorieën zullen de wijnen beoordeeld worden:

1. Rood

2. Wit

3. Rosé

4. Mousserend

De organisatie kan besluiten tot prijsopdeling binnen deze categorieën, al naar gelang de ingezonden wijnen, bijvoorbeeld ‘Rood tot € 7,50’ en ‘Rood boven € 7.50’.

Winnende wijnen

Zoals hierboven vermeld, zullen zowel de winnende wijnen als de eervolle vermeldingen in de gids worden opgenomen met een uitgebreide beschrijving. Tijdens de Perswijn Voorjaarsproeverij wordt per categorie de top 3 bekendgemaakt, waarbij de importeurs van de winnende wijnen een oorkonde uitgereikt krijgen, en daarna zal elke top 3 te proeven zijn bij de Perswijn finaletafels.

Inschrijving

De inschrijving voor het Perswijn Wijnconours Voorjaar & Zomer is reeds gestart, maar wegens grote belangstelling is de uiterste inschrijfdatum verschoven naar 14 maart 2014. Wilt u meedoen? Klik hier voor meer informatie en het deelnameformulier.

Wij zien uw inschrijving graag tegemoet!

 

Reageer op dit item