Bio-babbel - Perswijn
Andermans woorden

Bio-babbel

Bio+ wijn rood en wit. De nieuwe wijnen worden gemaakt door wijnproducent [sic] Maison des Terroirs Vivants. De wijnen zijn van nature ‘sympathiek’ en vriendelijk. Met andere woorden, de wijnen zijn aangepast [sic!] aan het verlangen naar kwalitatieve, gezonde en plezierige wijnen [sic] tegen betaalbare prijzen. In de Bio+ lijn zijn 2 varianten beschikbaar; [sic] rood en wit….
De witte wijn is een blend gemaakt van de druivenrassen Chardonnay, Sauvignon Blanc en Viognier, waar de verschillende rassen met zijn [sic!] unieke eigenschappen zorgen voor een mooi fris-fruitige witte wijn [sic] met smaken van wit fruit. De zonnige en soepele rode wijn is een blend gemaakt van de druivenrassen merlot, Cabernet Sauvignon en Syrah. Het is een fruitige wijn met inhoud. En een overvloed aan rode en zwarte bessen, een opvallende mineraliteit [sic] en een rond mondgevoel.

Persbericht in bedenkelijk Nederlands van supermarktketen SPAR over ‘van nature’ sympathieke biowijnen die ‘aangepast’ zijn aan een verlangen. Tja. 

 

Reageer op dit item