Winnaars bekend Wijn(web)winkelwedstrijd 2014 - Perswijn
Nieuws

Winnaars bekend Wijn(web)winkelwedstrijd 2014

Op zondag 27 oktober vond op het prachtige Landgoed de Wittenburg niet alleen een succesvolle eerste dag van de Perswijn WinterProeverij plaats, het was ook de locatie van de spannende ontknoping van de twee wijnwinkelverkiezingen.
De tien finalisten van beide competities waren uitgenodigd op Kasteel de Wittenburg om onder het genot van een glas winterse wijn de uitslag te vernemen. Nadat de jury’s de (online- en offline-) finalewinkels hebben bezocht, zijn ze na beraad tot de volgende uitslag gekomen:Winnaar Wijnwinkelwedstrijd 2014:

By the Grape Winery Velp

Nummer twee:

Henri Bloem’s AmstelveenNummer drie:

Vojacek, Maastricht  

Winnaar Wijnwebwinkelwedstrijd 2014:

Jouwwijnvriend.nl

Nummer twee:

Bythegrape.nl

Nummer drie:

Oranje.com

By the Grape Winery Velp mag het komende jaar de titel ‘Wijnwinkel van het jaar 2014’ dragen en heeft een studiereis naar Zuid-Afrika gewonnen, gesponsord door Wines of South Africa. Jouwwijnvriend.nl is heel 2014 de ‘Wijnwebwinkel van het Jaar’ en krijgt een advertentiebudget voor in Perswijn en op Perswijn.nl.

De eerste dag van de Perswijn WinterProeverij op Kasteel de Wittenburg was met ruim 600 bezoekers en volbezette begeleide proeverijen een groot succes. Op de tweede dag van de WinterProeverij, maandag 28 oktober vanaf 11 uur, kunnen professionals prachtige winterse wijnen proeven uit onder andere Nieuw-Zeeland, Zuid-Afrika, Portugal en van 21 (nog) onvertegenwoordigde wijnproducenten uit Spanje.

Reageer op dit item