Hét cadeau voor de feestdagen - Perswijn
Persberichten

Hét cadeau voor de feestdagen

Een selectie topwijnen, landen, streken, druiven en wijnmakers die al meer dan 20 jaar favoriet zijn!


Het beste van de Wijnalmanak is een compleet en informatief wijnboek, geschreven door wijnkenners en voorzien van prachtige foto's.In de loop der jaren is de Wijnalmanak een begrip geworden. Jaar in, jaar uit stond de almanak vol met betaalbare wijnen van een bijzondere kwaliteit. Deze nieuwe gids geeft een overzicht van de lekkerste wijnen die al jarenlang hoog scoren, en steeds weer uitblinken in kwaliteit. Maar wijn verdient ook duiding en toelichting. Elke wijnstreek en elke wijnland heeft zijn eigen geheimen, zijn succesdruiven, en bijzondere terroirs. Daarom worden ook in deze gids de belangrijkste wijnlanden beschreven, met uitleg over de wijnbouw, met achtergrondinformatie over de laatste trends en nieuwste ontwikkelingen.Het beste van de Wijnalmanak is niet alleen een naslagwerk voor de wijnliefhebber, maar ook een boek om mee aan het werk te gaan: lezen én proeven!

Een ideaal cadeau voor de feestdagen!

Het beste van de Wijnalmanak

Ronald de Groot, Sjoerd de Groot

368 pagina's, gebonden

isbn: 978 90 00 31361 7

prijs: €17,50

Imprint: Spectrum

 

Reageer op dit item