Wijn(web)winkel-wedstrijd: laatste kans om te stemmen! - Perswijn
Nieuws

Wijn(web)winkel-wedstrijd: laatste kans om te stemmen!

De stemronde van de Wijn(web)winkelverkiezing 2014 is bijna afgelopen. U heeft nog één week om te stemmen! Steun uw favoriete wijnwinkel en stem! Tijdens deze stemronde kan iedereen één keer stemmen op zijn of haar favoriete winkel en/of wijnwebwinkel. De winkels met de meeste stemmen worden beoordeeld door de onafhankelijke, kundige vakjury.


Die onderwerpt de winkels aan een nauwkeurig onderzoek en vraagt de winkeliers om aanvullend cijfer en documentatiemateriaal. De vakjury bepaalt uiteindelijk welke winkel wordt uitgeroepen tot Wijnwinkel van het jaar 2014. De bekendmaking en huldiging vinden plaats tijdens de Perswijn Winterproeverij op zondag 27 oktober. Voor de wijnwebwinkelwedstrijd volgen we een gelijk traject.

De beste wijnwinkel

De winnende wijnwinkel mag zich een jaar lang Wijnwinkel van het jaar 2014 noemen. De trofee en oorkonde kunnen vol trots in de winkel getoond worden. De winnende wijnwebwinkel mag zich een jaar lang Wijnwebwinkel van het jaar 2014 noemen. De stemronde is voorbij. De stemmen wordengeteld en de top 10 zal binnenkort op deze site bekendgemaakt worden.          

Reageer op dit item