Passie voor gasten op Gastvrij Rotterdam - Perswijn
Nieuws

Passie voor gasten op Gastvrij Rotterdam

Gastvrijheid, beleving en kwaliteit. Daar draait het om bij de horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam, waarvan de eerste editie zal plaatsvinden in Ahoy Rotterdam op 23, 24 en 25 september 2013. Gastvrij Rotterdam verwelkomt horecaprofessionals met liefde voor het vak en passie voor hun gasten.

Alle zintuigen geprikkeld

Proeven, ruiken, zien, horen en voelen, daar draait het om op Gastvrij Rotterdam. Horecaprofessionals krijgen een breed aanbod van producten en diensten voorgeschoteld, zij kunnen genieten van culinaire hoogstandjes, ideeën en (product)kennis opdoen, deelnemen aan workshops, nieuwe contacten leggen, bestaande contacten verstevigen en direct zaken doen. Op Gastvrij Rotterdam staan zowel op de beursvloer als in het programma trends, innovaties en rendement in de horecabranche centraal.


Perswijn en Gastvrij Rotterdam

Perswijn verzorgt op Gastvrij Rotterdam de programmering in het Wijnpaviljoen. In deze sfeervolle ambiance zullen tal van activiteiten en proeverijen plaatsvinden. Naast de wijnstands waar de bezoeker wijnen kan proeven van verschillende importeurs, zullen gedurende de drie beursdagen veertien workshops, masterclasses en begeleide proeverijen plaatsvinden.

De onderwerpen voor deze speciale proeverijen zullen gevonden worden rondom thema’s die interessant zijn voor wijnprofessionals. Enkele voorbeelden uit het programma: ‘De Wijnkaart: tips en uitleg’, ‘Hoe verdubbel ik mijn wijnomzet?’, ‘Huiswijnen in de horeca’, ‘Biowijnen: wat is bio?’, ‘Aroma's in de Wijn: wat proef en ruik ik?’ en ‘Gastheerschap: de sommelier vertelt’.

Wijnpaviljoen en Village Gastronomique

Naast de wijnen en activiteiten in het Wijnpaviljoen is er gekozen voor een open doorgang naar het naastgelegen beursonderdeel ‘Village Gastronomique’, dat wordt verzorgd door het Koksgilde, het Gastvrijheidsgilde en Culinaire Sassionair. Hier zullen verschillende gastronomische producten, culinaire creaties en delicatessen worden gepresenteerd.

Perswijn en Gastvrij Rotterdam nodigen u, wijnprofessional, van harte uit op 23 t/m 25 september in Ahoy Rotterdam! Kijk voor meer informatie en registratie op www.gastvrij-rotterdam.nl.

Wilt u als standhouder deelnemen aan Gastvrij Rotterdam, of een begeleide proeverij, presentatie of workshop verzorgen? Neem contact op met wijnpers@wijnpers.nl.



Reageer op dit item

nl Nederlands