Lamscarré met knoflooksaus - Perswijn
Eten & Drinken

Lamscarré met knoflooksaus

Als de lente komt, dan… eten we aardbeien, asperges en lamsvlees. Voor dit laatste hebben we een heerlijk recept, gemaakt met een stevig Texels lam: dik bevleesd en heerlijk sappig van smaak.

Tekst en fotografie: Gerard Reijmer

De saus is hartig, lekker romig door de crème fraîche en het zoet van de knoflook, maar hij heeft ook een lekker fris zuur van de rode wijn. Nog een tip voor de bereiding: neem een verse bol knoflook, want die droge oude bollen van vorig jaar geven een stoffig en muffig aroma.

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrieven en ontvang uitnodigingen voor wijnproeverijen, wijntips, het laatste wijnnieuws en onze flesaanvraag.

Bij inschrijving ontvangt u gratis het e-book van Lars Daniëls MV over terroir. Meer dan 20.000 wijnliefhebbers en 900 importeurs ontvangen onze nieuwsbrief.

Zijn uw gegevens veranderd? Schrijf u met uw oude e-mailadres opnieuw in en u krijgt de mogelijkheid om uw gegevens aan te passen.

Reageer op dit item

nl Nederlands