De herfst is begonnen. Onbewust verandert men dan ook de smaakvoorkeur, en bij de slager was de door hem zelf gemaakt rookworst al weer uitverkocht!Tekst en fotografie: Gerard Reijmer
Daarvoor vind ik het nog wat vroeg, dus met de frisse smaak van de zomer in de tomaat en de smaak van de herfst in de paddestoel en spek, is deze salade een mooi overgangsrecept.
Misschien ook iets voor u
Aan tafel: beekridder & spruiten
In de rubriek Aan Tafel van Perswijn 8-2025 kiest sommelier Martijn Damen, van de Van Gendt Hallen in Amsterdam, de wijnen bij twee...
Eén kaas, zes wijnen
In deze rubriek testen Wendy Otting (vinoloog en kaasspecialist) en Anda Schippers (eindredacteur van Perswijn) zes wijnen bij één kaas. Gaat...
Aan tafel: rode biet & kabeljauw
In de rubriek Aan Tafel van Perswijn 7-2025 kiest sommelier Gauthier Cauwels, van Restaurant De Nieuwe Winkel in Nijmegen, de wijnen bij twee...
Aan tafel: zalm en ribeye
In de rubriek Aan Tafel van Perswijn 6-2025 kiest sommelier Martijn Roos, van Wijnrestaurant Pinot in Breda, de wijnen bij twee bijzondere BBQ-gerechten;...
Kaas & Wijn: Blije Geit
Eén kaas, zes wijnen In deze rubriek testen Wendy Otting (vinoloog en kaasspecialist) en Anda Schippers (eindredacteur van Perswijn) zes...
Aan tafel: coquille en cantharellen
In de rubriek Aan Tafel van Perswijn 5-2025 schuiven chef Daan Ruijs en sommelier Tessa van de Wouw samen aan tafel. Met twee...





