De herfst is begonnen. Onbewust verandert men dan ook de smaakvoorkeur, en bij de slager was de door hem zelf gemaakt rookworst al weer uitverkocht!Tekst en fotografie: Gerard Reijmer
Daarvoor vind ik het nog wat vroeg, dus met de frisse smaak van de zomer in de tomaat en de smaak van de herfst in de paddestoel en spek, is deze salade een mooi overgangsrecept.
Misschien ook iets voor u
Kaas & Wijn: Crottin
Eén kaas, zes wijnen In deze rubriek testen Wendy Otting (vinoloog en kaasspecialist) en Anda Schippers (eindredacteur van Perswijn) zes...
Aan tafel: tuinbonen en mosselen
In de rubriek Aan Tafel van Perswijn 4-2025 schuiven chef Daan Ruijs en sommelier Job Seuren samen aan tafel. Met twee verrassende gerechten...
Aan tafel: asperges en lam
In de rubriek Aan Tafel van Perswijn 3-2025 draait alles om lente op het bord. Chef Daan Ruijs laat zien hoe je met...
Aan tafel: boerenkool deluxe & zeeduivel met ingelegde citroen
In de rubriek Aan Tafel van Perswijn 2-2025 draait het deze keer om twee verrassende gerechten. Sommelier Sabas Joosten van...
Aan tafel met Joris Snelten en Christian Verzijl
PERSWIJN gaat met een importeur en sommelier aan tafel. Wat zijn de beste wijn-spijscombinaties? Voor #Perswijn8 proeven we blind o.a....
Aan tafel met Birgit Monard en sommelier Jasper Rijkers
PERSWIJN gaat met een importeur en sommelier aan tafel. Wat zijn de beste wijn-spijscombinaties? Voor Perswijn #proeven7 we blind o.a....