Herfstsalade met paddestoelen - Perswijn
Eten & Drinken

Herfstsalade met paddestoelen

De herfst is begonnen. Onbewust verandert men dan ook de smaakvoorkeur, en bij de slager was de door hem zelf gemaakt rookworst al weer uitverkocht!Tekst en fotografie: Gerard Reijmer
Daarvoor vind ik het nog wat vroeg, dus met de frisse smaak van de zomer in de tomaat en de smaak van de herfst in de paddestoel en spek, is deze salade een mooi overgangsrecept.

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrieven en ontvang uitnodigingen voor wijnproeverijen, wijntips, het laatste wijnnieuws en onze flesaanvraag.

Bij inschrijving ontvangt u gratis het e-book van Lars Daniëls MV over terroir. Meer dan 20.000 wijnliefhebbers en 900 importeurs ontvangen onze nieuwsbrief.

Zijn uw gegevens veranderd? Schrijf u met uw oude e-mailadres opnieuw in en u krijgt de mogelijkheid om uw gegevens aan te passen.

Reageer op dit item

nl Nederlands