Orange Babies’ Tour Namibia - Perswijn
Nieuws

Orange Babies’ Tour Namibia

Op 28 september start de Orange Babies’ Tour Namibia. Een bijzondere fietstocht langs een vijftal projecten van Orange Babies in Namibië.
De deelnemers van de tour fietsen per dag 60 tot 80 kilometer door de ongerepte natuur van Namibië met als doel om geld op te halen voor de Orange Babies projecten en met eigen ogen te kunnen aanschouwen wat de stichting realiseert met de steun van vele donateurs en vrienden.

Tour Namibia

De fietstour door Namibië is  opgezet om geïnteresseerden de kans te geven kennis te maken met de projecten van Orange Babies. Alle deelnemers leveren een financiële bijdrage aan de projecten en benaderen sponsors om de tour extra kracht bij te zetten. Zien is geloven.

Om deze reden worden diverse projecten van de Orange Babies uitgelicht tijdens de tour. Zo wordt er een opvanghuis, ‘Hope Village’, bezocht voor wees – en kansarme kinderen en een Orange Babies informatiecentrum dat voorlichting geeft over de preventie van hiv-transmissie van moeder op kind, medische zorg biedt en in voedselpakketten en poedermelk voorziet.

Onder de deelnemers van de Tour Namibia bevinden zich onder andere Baba Sylla; oprichter en directeur van de stichting Orange Babies, Caroline Tensen; toegewijde ambassadeur Orange Babies en Lilian Custers; oprichtster en directrice van Unlimited PR.

Over Orange Babies

Orange Babies is een stichting die als voornaamste doel heeft zwangere vrouwen met hiv en hun baby’s en kinderen in Afrika te helpen. Ook biedt Orange Babies steun aan kinderen die geïnfecteerd zijn met het virus of er direct mee te maken hebben. Door bijvoorbeeld voorlichting en medische hulp aan te bieden en weeshuizen, kraamklinieken en opvanghuizen te bouwen waar de vrouwen en kinderen terecht kunnen.

Volg de deelnemers van Tour Namibia!

Twitter @Orange_Babies | Facebook Orange Babies | www.orangebabiestournamibia.nl |

Reageer op dit item