Winelife naar uitgever Pelican Magazines - Perswijn
Nieuws

Winelife naar uitgever Pelican Magazines

Pelican Magazines, uitgeverij van premium titels CARROS, Nautique, En France, Residence, Elegance, Tableau en The Big Black Book breidt haar portfolio uit met WINELIFE.
Uitgever Frank Kloppert: ‘WINELIFE past perfect binnen het segment van welstandige levengenieters waar wij ons op richten.’ Ook hoofdredacteur Sharon van Minden, die WINELIFE drie jaar geleden bij boekenuitgeverij Dutch Media Publishers opzette, is uiterst opgewekt over de inlijving door Pelican.

’Dutch Media had de visie deze nichetitel in de markt te zetten. Met ongelofelijk veel passie, enthousiasme en vakmanschap hebben we de afgelopen jaren gewerkt om van WINELIFE een succes te maken. Nu is de tijd om het merk WINELIFE verder uit te bouwen. Met haar portfolio, professionaliteit en bevlogenheid is Pelican de ideale partij hiervoor. Er is volop synergie met de andere Pelican-titels en we verwachten dit jaar een substantiële oplagestijging te realiseren. Nog even en iedereen is heer en meester over iedere wijnkaart!’

Het volgende nummer van WINELIFE verschijnt 24 maart. Te koop bij boekhandel, kiosk, supermarkt en wijnspeciaalzaken.

Reageer op dit item