Wijntraining nu ook in App-store - Perswijn
Nieuws

Wijntraining nu ook in App-store

Onderzoeken wijzen uit, dat we bij de combinatie van zien, horen en interactie maar liefst 90% van de aangeboden informatie onthouden (bij lezen is dit bijv. slechts 10%!).

Wij spelen met Wijntraining Online hierop in, doordat de motivatie om iets te leren sterk wordt bevorderd wanneer educatie wordt gecombineerd met ‘fun’ en gemak.

30 november is daarom dan ook de officiële lancering van de Iphone- en Ipad-app. Een maand later is de android-app beschikbaar in de app-store onder de naam Wijntraining.  Een volledig Mobile-learning programma op beginners niveau (SWEN1) is in vier verschillende talen verkrijgbaar.

Smaakprofiel van de wijn

Wij hebben onze app niet ingedeeld in landen of gebieden maar op smaakprofiel van de wijn. Een gemiddelde consument komt nou  eenmaal niet een winkel binnen lopen met de vraag naar een Verdejo uit Rueda, die komt voor een frisse witte wijn voor bij de borrel.

Met de Wijntraining-app bereiken we een breed publiek dat behoefte heeft aan wijnkennis ingedeeld op smaak, naar voorbeeld van de schappen indeling van verschillende supermarkten en grootwinkel bedrijven.

Iedere categorie gaat in op  de smaak van de wijnen, maar ook over het moment waarop je deze goed kan drinken Op deze manier wordt leren leuk en vind je voor iedere smaak en ieder moment de lekkerste wijnen.  Tevens biedt deze app een uitstekende voorbereiding voor het E-Learning  programma voor het wijncertificaat “Wijntraining-Online.nl “

De app is voor € 2,99 te verkrijgen.

www.wijntraining-online.nl

Reageer op dit item

nl Nederlands