Nieuwe manager Benelux voor WOSA - Perswijn
Nieuws

Nieuwe manager Benelux voor WOSA

Annette Badenhorst, manager Benelux van Wines of South Africa, vertrekt per 1 januari 2012 naar New York om een Amerikaans kantoor op te zetten voor WOSA. Sara Channell zal haar opvolgster zijn in de Benelux.
Sara Channell zal met ingang van 1 januari 2012 alle taken en verantwoordelijkheden voor de markt in de Benelux van Annette Badenhorst overnemen. Een uitgebreide overdracht is reeds in gang gezet om ervoor te zorgen dat deze verandering zo soepel mogelijk zal plaatsvinden.

Sara is Zuid-Afrikaanse van oorsprong, maar woont al meer dan een decennium in Nederland. Zij heeft uitgebreide ervaring met het werken met Nederlandse wijnimporteurs (Great Grapes, Baarsma, Poot Agenturen) en is tevens een hooggekwalificeerde wijnexpert. Haar wijnkwalificaties bevatten onder andere het docentschap aan de Cape Wine Academy in Stellenbosch.

Sara werkte verder in Engeland bij Raisin Social, een van de grootste importeurs van Zuid-Afrikaanse wijnen in het Verenigd Koninkrijk. Ze kent de Nederlandse en Belgische wijnmarkten erg goed, spreekt vloeiend Nederlands, Duits en Frans, en heeft reeds sterke relaties met de pers, de handel en sommeliergilden.

Reageer op dit item