Wijnpenning voor Piet Rutten - Perswijn
Nieuws

Wijnpenning voor Piet Rutten

Op maandag 14 november jl. ontving Piet Rutten tijdens zijn afscheidsreceptie in Tilburg de WIJNPENNING van het Productschap Wijn als blijk van waardering voor zijn belangrijke bijdrage aan het product wijn.
Piet nam afscheid van Jean Arnaud Wijncom BV in verband met het bereiken van de pensioen-gerechtigde leeftijd. Gedurende 20 jaar heeft Piet als commercieel directeur een belangrijke bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van Jean Arnaud. Voor die tijd heeft Piet zich o.a. ingezet als commercieel directeur van Restaurant De Swaen in Oisterwijk.

Voor zijn totale inzet voor het product wijn tijdens zijn werkzame leven in de horeca en in de wijnhandel werd de WIJNPENNING aan hem overhandigd door Jean-Marc van de Kant (directeur Jean Arnaud).

Reageer op dit item