GCF Exclusif - Perswijn
Nieuws

GCF Exclusif

Wij nodigen u graag uit om kennis te maken met GCF Exclusif: Een veelzijdig assortiment wijnen, exclusief voor de On Trade. U koopt direct in bij de producent.
Met het nieuwe label GCF Exclusif bouwt Groupe Les Grands Chais de France haar toonaangevende positie verder uit binnen de On Trade in Nederland.


GCF Exclusif heeft een veelzijdig en modern assortiment Franse en internationale wijnen en gedistilleerd op ieder prijs- en kwaliteitsniveau en exclusief voor de On Trade. Deze wijnen zijn niet verkrijgbaar in de supermarkt. Enkele wijnen uit ons uitgebreide assortiment zijn: Domaine de la Baume, Chateau de Fesles, Arthur Metz, Osborne, Sauvion, Louis Eschenauer, Alexis Lichine en Chateau de Montgueret.

GCF Exclusif biedt haar wijnen direct aan vanuit de bron. Dit betekent dat u rechtstreeks inkoopt bij de producent tegen lagere prijzen en op een efficiëntere manier door one-stop-shopping. Bovendien kan er al besteld worden vanaf 20 dozen (120 flessen) assorti franco huis rechtstreeks vanuit Frankrijk

Meer informatie over Les Grands Chais de France vind u op: www.gcfplanet.com

Wij organiseren onze huisbeurs op 2 prachtige locaties om u in de gelegenheid te stellen kennis te maken met ons uitgebreide assortiment bij u in de buurt.

• Librije’s Hotel Zwolle van 19 t/m 21 september 2011

• Kameryck Pitch&Putt Golf Kamerik van 25 t/m 27 september 2011

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Matthijs Grondhoud

Adres:                                      Adres:                                          Aanmelden

Librije’s Hotel                           Kameryck                                      Matthijs Grondhoud

Spinhuisplein 1                         Oortjespad 3                                mgrondhoud@lgcf.fr

8011 ZZ Zwolle                        3471 HD Kamerik                           06 – 55 308 592 begin_of_the_skype_highlighting            06 – 55 308 592      end_of_the_skype_highlighting

Reageer op dit item