Vinexpo 2011: bent u er ook bij? - Perswijn
Nieuws

Vinexpo 2011: bent u er ook bij?

Nog twee maanden, en dan opent de Vinexpo haar poorten in Bordeaux (19 t/m 23 juni 2011). Als belangrijkste internationale vakbeurs, waar alle grote (en kleine) namen aanwezig zijn, is een bezoek aan de Vinexpo een must voor iedereen die werkzaam is in de wijnhandel, van slijter tot grootwinkelbedrijf, en van sommelier tot journalist. Bent u er ook bij?
Nog twee maanden, en dan opent de Vinexpo haar poorten in Bordeaux (19 t/m 23 juni 2011). Als belangrijkste internationale vakbeurs, waar alle grote (en kleine) namen aanwezig zijn, is een bezoek aan de Vinexpo een must voor iedereen die werkzaam is in de wijnhandel, van slijter tot grootwinkelbedrijf, en van sommelier tot journalist. Bent u er ook bij?

U kunt uw gratis toegangsbadge aanvragen via de link: www.vinexpo.com met gebruik van de internetcode: 6159GB. Vergeet u ook niet tijdig uw hotelkamer te reserveren, want het wordt druk in Bordeaux! Voor al uw vragen kunt u contact opnemen met de Nederlandse vertegenwoordiging: Promosalons Nederland, t. 020 4620020 of vinexpo@promosalons.nl. Mis het niet!

Reageer op dit item