Veertien geslaagden voor Diploma Course - Perswijn
Nieuws

Veertien geslaagden voor Diploma Course

Dit jaar zijn veertien wijnliefhebbers geslaagd voor de Diploma Course. De Diploma Course is de zwaarste wijnopleiding in de Benelux, die wordt verzorgd door de Wine & Spirit Education Trust (WSET). WSET wordt gezien als vooropleiding voor Master of Wine.

Geslaagd_groot.jpgDit jaar zijn veertien wijnliefhebbers geslaagd voor de Diploma Course. De Diploma Course is de zwaarste wijnopleiding in de Benelux, die wordt verzorgd door de Wine & Spirit Education Trust (WSET). WSET wordt gezien als vooropleiding voor Master of Wine.

De geslaagden van dit jaar zijn: Roland Bentele, Coen Boonen, Michiel de Lange, Job de Swart, Weren de Vries, Sander Dols, Peter Duijn, Bas Dullens, Corinne Hofland, David Poore, Aristide Spies, Bart van Dommelen, Rob van Ginneken en Anja Vondenhoff. Het totaal aantal geslaagden in de Benelux ligt daarmee nu in totaal op 39.

Reageer op dit item