Twee nieuwe directeuren - Perswijn
Nieuws

Twee nieuwe directeuren

Wijn Verlinden heeft een nieuwe directeur, Mr. Gijs van Bilsen. En Rudolf Th. Bijleveld gaat als General Manager aan de slag bij Intercaves B.V.

Bijleveld_groot.jpgPer 1 oktober Mr. Gijs van Bilsen (51) benoemd tot statutair directeur van Wijn Verlinden, als opvolger van Klaas Groen, die zijn functie van interim-manager elders weer inhoud zal geven. Daarmee komt bij Verlinden weer een echte wijnman aan het roer.

Van Bilsen is was ruim twintig jaar was hij intensief betrokken bij Wijnkoperij Van Bilsen uit Tilburg, het familiebedrijf dat hij vier jaar geleden verkocht. Ook was Van Bilsen hij jarenlang actief in brancheorganisaties Koninklijke SlijtersUnie (als voorzitter), de productschappen Wijn en Gedistilleerd en de Stichting Slijtersopleidingen.

Per 12 oktober is Rudolf Th. Bijleveld (op de foto) als General Manager in dienst getreden bij Intercaves B.V. Hij volgt er J. Jacobs op die zijn pensioengerechtigde leeftijd heeft bereikt. Bijleveld heeft een ruime ervaring in de drankensector en heeft gewerkt voor ondernemingen als Bols, Rémy Cointreau en Maxxium Duitsland. Zijn laatste functie was General Manager bij Oud Reuchlin Boelen.

Reageer op dit item