Advertentiesite voor wijn - Perswijn
Nieuws

Advertentiesite voor wijn

Marktplaats is de perfecte site om tweedehands auto’s, zo goed als nieuwe bruidsjurken en huisraad te kopen of verkopen, maar wijn? Een nieuwe site brengt daar verandering in: www.wijnmarktplaats.nl.

Geld_groot.jpgMarktplaats is de perfecte site om tweedehands auto’s, zo goed als nieuwe bruidsjurken en huisraad te kopen of verkopen, maar wijn? Een nieuwe site brengt daar verandering in: www.wijnmarktplaats.nl.

Online is veel wijn verkrijgbaar, maar uitsluitend via sites van handelaren. Particulieren met interessante wijn in een overvolle kelder waren niet op internet te vinden. Daar brengt Wijnmarktplaats verandering in. Net als op de ‘gewone’ marktplaats komen op de nieuwe site vraag en aanbod bij elkaar. Een advertentie plaatsen op de site is gratis.

Op de site staat een compleet overzicht van aangeboden wijnen, ingedeeld naar wijnland. Er kan worden gezocht op oogstjaar, wijnland of trefwoord. Bij elke advertentie staat contactinformatie van de verkoper.

Reageer op dit item