Vijf finalisten Wijnwinkel van het jaar 2011 - Perswijn
Nieuws

Vijf finalisten Wijnwinkel van het jaar 2011

De ontknoping van de zoektocht naar de beste wijnwinkel van Nederland komt steeds dichterbij. De vijf finalisten zijn bekend. Wie van deze vijf mag zich een jaar lang Wijnwinkel van het Jaar 2011 noemen? Een onafhankelijke vakjury, bezocht de afgelopen weken de tien door het publiek gekozen halve finalisten. Hier zijn niet drie, maar vijf winkels uit naar voren gekomen. Op het wijnevenement Klassiek Europa op 3 oktober in Noordwijk wordt de winnaar bekendgemaakt.
De ontknoping van de zoektocht naar de beste wijnwinkel van Nederland komt steeds dichterbij. De vijf finalisten zijn bekend. Wie van deze vijf mag zich een jaar lang Wijnwinkel van het Jaar 2011 noemen? Een onafhankelijke vakjury, bezocht de afgelopen weken de tien door het publiek gekozen halve finalisten. Hier zijn niet drie, maar vijf winkels uit naar voren gekomen. Op het wijnevenement Klassiek Europa op 3 oktober in Noordwijk wordt de winnaar bekendgemaakt.

De vijf finalisten zijn:

  • Van Eijck’s Wijnkelders uit Helmond
  • Bramasole Wijnen uit Rijswijk
  • Rood, wit & rosé uit Dordrecht
  • Wijnkoperij Henri Bloem uit Amstelveen
  • Joost! Wijn uit Hilversum

Reageer op dit item