Grootspraak App in App Store - Perswijn
Nieuws

Grootspraak App in App Store

Restaurantgids Grootspraak die Perswijn jaarlijks maakt heeft uitbreiding gekregen. Vanaf vandaag is in de App-Store van Apple een ‘App’ beschikbaar. Bezitters van een iPhone kunnen de beoordelingen in onze gids hierme digitaal raadplegen. Alle restaurants die in de 2010-editie van Grootspraak staan zijn ook opgenomen in de App. Met de App is ook te zien welke restaurants dicht in de buurt zijn en

Zoekscherm.jpg
Restaurantgids Grootspraak die Perswijn jaarlijks maakt heeft uitbreiding gekregen. Vanaf vandaag is in de App-Store van Apple een ‘App’ beschikbaar. Bezitters van een iPhone kunnen de beoordelingen in onze gids hierme digitaal raadplegen. Alle restaurants die in de 2010-editie van Grootspraak staan zijn ook opgenomen in de App. Met de App is ook te zien welke restaurants dicht in de buurt zijn en natuurlijk is er te zoeken op plaatsnaam, restaurantnaam en score. Met het uitkomen van de 2011-editite van Grootspraak zal de bijbehorende App ook gelijk in de App-store te verkrijgen zijn.

Reageer op dit item