I am a queen for tonight, but will I be a king tomorrow? - Perswijn
Andermans woorden

I am a queen for tonight, but will I be a king tomorrow?

Rosé d’Anjou is de rosékoning van de Gay Pride – Canal Parade in Amsterdam op 7 augustus. Rosé d’Anjou is van plan een mooi schip geheel in ‘live magnificent stijl’ aan te kleden. Midden op het schip zal de Koning voor 1 dag plaatsnemen op de troon. Deze koning wordt verkozen via een wedstrijd binnen de gay community.Gayvertising voor een twijfelachtige pink drink. Duidelijk bedacht door hetero’s…
I am a queen for tonight, but will I be a king tomorrow?

Rosé d’Anjou is de rosékoning van de Gay Pride – Canal Parade in Amsterdam op 7 augustus. Rosé d’Anjou is van plan een mooi schip geheel in ‘live magnificent stijl’ aan te kleden. Midden op het schip zal de Koning voor 1 dag plaatsnemen op de troon. Deze koning wordt verkozen via een wedstrijd binnen de gay community.

Gayvertising voor een twijfelachtige pink drink. Duidelijk bedacht door hetero’s…

 

En hoe smaakt die pink drink?

Een haldroge wijn die perfect past bij de Sweet Generation.

Hoogstandje van de marketeers bij Alterego.

 

Duits voor gevorderden

Geschmacksverfeinernde Schönungen sind nach wie vor von Aktualität, wenn es darum geht, dem Wein “Ecken und Kanten” zu nehmen. Hinter dieser sensorischen Trivialsprache verbirgt sich nichts anderes als eine durch flavonoide Phenole hervorgerufene Gerbigkeit.

De Duitse oenoloog Volker Schneide in een artikel over bitterstoffen in witte wijnen. Prachtige, niet te vertalen uitdrukking: sensorische Trivialsprache…

Onder medicijnmannen

Positiever vond ik het gesprek dat ik met een hartchirurg had. Goddank stond hij niet over mij heen gebogen met een scalpel in de hand, maar sprak ik hem met een koel glas champagne in de hand tijdens een feestje. ‘Off the record natuurlijk, maar één fles per dag is heel goed voor je. En ik ben niet de enige binnen mijn beroepsgroep die deze mening is toegedaan. Officieel kunnen we dat alleen natuurlijk niet ventileren, want anders heb je meteen de poppen aan het dansen met de overheid, omdat we dan aanzetten tot alcoholisme.’ En hij pakte nog een glas van het dienblad. Een man naar mijn hart.

Uit de inleiding van ‘Wijnreis door mijn lichaam’ door Harold Hamersma, een boek over wijn en gezondheid dat binnenkort zal verschijnen.

Wat wijnmakers gemeen hebben met termieten

En de toekomst [van Yquem]? We geven onze onwetendheid toe. Misschien dat de grote wijnen, de grote terroirs de wijnmakers spotten achterlaten? Met de tijd is het wellicht mogelijk dat die dat alles doorzien. Termieten leven, oogsten, bouwen en sterven zonder dat de voorbijgaande olifant iets merkt van hun koortsachtige activiteit.

Nogmaals Hervé Lalau in In Vino Veritas.

Nog mooier dan ‘vloeibaar goud’

Yquem is het te drinken licht.

Poëtische uitspraak van Frédéric Dard, geciteerd door Hervé Lalau in het Belgische magazine In Vino Veritas.

Reageer op dit item