Zes geslaagden Diploma Course - Perswijn
Nieuws

Zes geslaagden Diploma Course

De Diploma Course van de Wine & Spirit Education Trust (WSET) heeft zes nieuwe geslaagden afgeleverd. Mike Heyer, Huibert Jan Edixhoven, Chantal Smeets , Jan Rokyta, Jan Vegter en Rien van der Meulen hebben het diploma binnen. Jan Vegter en Olle Swets slaagden bovendien ook voor de titel ‘Weinakademiker’.

FrankSmulders.jpg
De Diploma Course van de Wine & Spirit Education Trust (WSET) heeft zes nieuwe geslaagden afgeleverd. Mike Heyer, Huibert Jan Edixhoven, Chantal Smeets , Jan Rokyta, Jan Vegter en Rien van der Meulen hebben het diploma binnen. Jan Vegter en Olle Swets slaagden bovendien ook voor de titel ‘Weinakademiker’.

De Diploma Course is de hoogste wijnopleiding in de Benelux, die bovendien als enige internationaal erkend is. Sinds de start van de opleiding in 2001 zijn er zeventien wijnprofessionals gediplomeerd. De Diploma Course is een Engelstalige opleiding, waarbij uitsluitend les wordt gegeven door Masters of Wine. De Diploma Course wordt in Nederland verzorgd door Frank Smulders Wijneducatie en in België door Sybille Troubleyn van WineWise. 

Meer informatie over de cursussen van Frank Smulders Wijneducatie is te vinden op: http://www.wijneducatie.nl. Meer informatie over de cursussen in België is te vinden op http://www.winewise.nl.

Reageer op dit item