Hubrecht Duijker: Bijleveld beste wijnkoper 2009 - Perswijn
Nieuws

Hubrecht Duijker: Bijleveld beste wijnkoper 2009

Hubrecht Duijker roept Rudolf Th. Bijleveld uit tot de beste wijnkoper van 2009. Dat staat in de column van Duijker in het Financieel Dagblad. De titel ‘Beste Wijnkoper van het Jaar’ is een jaarlijkse eretitel, die al 26 keer door de beroemde wijnschrijver is toegekend aan mensen die zich positief onderscheiden in de wijnwereld.
Hubrecht Duijker roept Rudolf Th. Bijleveld uit tot de beste wijnkoper van 2009. Dat staat in de column van Duijker in het Financieel Dagblad. De titel ‘Beste Wijnkoper van het Jaar’ is een jaarlijkse eretitel, die al 26 keer door de beroemde wijnschrijver is toegekend aan mensen die zich positief onderscheiden in de wijnwereld.

Tot zijn plotselinge ontslag vorige maand was Bijleveld algemeen directeur bij Oud Reuchlin & Boelen. Volgens Hubrecht is het aan te rekenen dat het wijnbedrijf een positieve gedaantewisseling heeft ondergaan. Hij prijst de wijncursussen voor het personeel, het boekje ‘Ik verkoop wijn in de horeca’ en het evenement Wine Experience als innovaties van Bijleveld.

Extra stimulans

Bijleveld vertrok bij Oud Reuchlin & Boelen vanwege ‘een verschil van inzicht’ met de huidige directie. De schouderklop van de wijnschrijver komt voor Bijleveld dan ook op een bijzonder moment. “Het geeft mij een extra stimulans om, na mijn vertrek bij Oud Reuchlin & Boelen afgelopen maand, mijn kennis en creativiteit op het gebied van wijnimport en distributie, verder te ontwikkelen.”

Lees ook:

Reageer op dit item