Vacature: supergedreven verkopers m/v - Perswijn
Nieuws

Vacature: supergedreven verkopers m/v


Residence.jpg

RECESSIE?

DAT RESIDENCE WIJNEN GROEIT DIT JAAR ZEGT GENOEG!

Résidence Wijnen werkt vanuit een nieuwe locatie in Roelofarendsveen waar onze topwijnen perfect op 13 graden Celsius worden bewaard. Wij werden in het vakblad ‘Wine Business International’ uitgeroepen tot één na beste importeur en dat is knap omdat wij in deze vorm pas sinds 2004 bestaan. Wij richten ons op de kwaliteitsbewuste Horeca en de top van de vakhandel. Ook al is het een lastige tijd op de wijnmarkt, zagen wij dit jaar toch al groei. Dat komt door een tot de tanden gemotiveerd team en een toonaangevend assortiment. Wil jij ons dream team komen versterken? Wij zijn op zoek naar twee

SUPERGEDREVEN VERKOPERS M/V

Je beschikt over ongeremde energie. Je weet onze bestaande klantengroep tot de puntjes te bedienen en voegt er regelmatig ‘new business’ aan toe. Je bent een team speler, maar weet ook van solistisch scoren. Je weet héél veel van wijn en draagt dat uit. Je bent vooral een gedreven verkoper.

Naast gebruikelijke zaken als marktconforme beloning, bedrijfsauto, laptop, gsm etc bieden wij je ook graag de mogelijkheid om je middels gerichte studie verder te ontplooien. Wil jij dus werken bij de meest succesvolle wijnimporteur van het moment en dagelijks omgaan met een in Nederland niet geëvenaard assortiment? Neem dan snel contact op met Résidence Wijnen, Willem Booij.

Résidence Wijnen

Veenderveld 55

2731 TT Roelofarendsveen

w.booij@residence-wijnen.nl

Reageer op dit item