Nieuwe Taste, the wine bar - Perswijn
Nieuws

Nieuwe Taste, the wine bar

Taste, the wine bar in Den Haag heeft vanaf maandag 29 september een nieuw onderkomen. De nieuwe locatie van Bert de Boer’s trendy en stijlvolle etablissement is aan het Tournooiveld, tegenover de Hofvijver.

Taste_logo.jpg
Taste, the wine bar
in Den Haag heeft vanaf maandag 29 september een nieuw onderkomen. De nieuwe locatie van Bert de Boer’s trendy en stijlvolle etablissement is aan het Tournooiveld, tegenover de Hofvijver. Al sinds half juli is er aan gewerkt. Voor de inrichting tekende de Argentijnse ontwerper Rodrigo Otazu. Wat hetzelfde blijft, is het duo Jasper van Rooij en Jean-Luc Etienne. Zij blijven onverminderd verantwoordelijk voor het dagelijkse reilen en zeilen.

Bezoekers kunnen in de nieuwe Taste dagelijks vanaf 14.00 uur terecht voor een uitgebreide selectie kwalitatief hoogwaardige wijnen per glas of per fles en voor een begeleidend hapje van de food bar. Dat kan zowel binnen als buiten op het terras.Wie wil, kan er ook zelf een eigen voorraadje aanleggen onder de noemer Wine Estate. Kortom, the place to be! And the place to be seen!

www.tastethewinebar.eu

Reageer op dit item