GrootSpraak: goed eten in vakantiepark - Perswijn
Nieuws

GrootSpraak: goed eten in vakantiepark

Hadden we ooit gedacht nog eens in een vakantiepark te eten? Nooit! Zelfs niet als dat park in eigentijds marketing-Engels ‘resort’ heet. Maar nu is dat toch gebeurd in Cour du Nord in De Hof van Saksen. Lees alvast een voorproefje uit de nieuwe GrootSpraak.
Hadden we ooit gedacht nog eens in een vakantiepark te eten ? Nooit! Zelfs niet als dat park in eigentijds marketing-Engels ‘resort’ heet. Maar nu is dat toch gebeurd in Cour du Nord in De Hof van Saksen.

Dat een resort zo fraai kan zijn is de eerste verrassing. De tweede is het restaurant: Cour du Nord. Topchef Robert Kranenborg leverde de basisideeën, maar dat zegt niet alles, zo ervoeren wij elders. Het komt altijd weer op de uitvoering aan. Laat ons daarvoor maar binnengaan. Voorbij de ‘drempel’ van de receptie is het even zoeken, maar dat is geen kwelling in de schitterende Piet Oudolf-tuin. In de Havezathe, naast onder andere brasserie en Italiaan, een door Piet Boon fraai ingericht gastronomisch restaurant.

Lees de rest van de recensie op de GrootSpraak-site.

De nieuwe editie van GrootSpraak, dé restaurantgids voor wijnliefhebbers, verschijnt 3 november.

Reageer op dit item