Nationaal wijngala in Groesbeek - Perswijn
Nieuws

Nationaal wijngala in Groesbeek

De Stichting Nederlandse Wijnfeesten Groesbeek organiseert voor de tweede keer het Nationaal Wijngala. Het gala zal plaatsvinden op vrijdag 26 september in het spiegelpaleis aan de Dorpsstraat in Groesbeek en zal het begin vormen van een weekend lang Nederlandse Wijnfeesten in het grootste wijndorp van Nederland.
De Stichting Nederlandse Wijnfeesten Groesbeek organiseert voor de tweede keer hetNationaal Wijngala. Het gala zal plaatsvinden op vrijdag 26 september in het spiegelpaleis aan de Dorpsstraat in Groesbeek en zal het begin vormen van een weekend lang Nederlandse Wijnfeesten in het grootste wijndorp van Nederland.

Vanaf 19.00 uur wordt het aperitief geserveerd, de openingsceremonie is om 20.00 uur. Aansluitend volgt een diner dansant. Tijdens intermezzo’s zullen Nederlandse wijnorganisaties de gasten op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de Nederlandse wijnbouw. Verder zijn er live optredens van zangeres Claudia, zanger Tonie Jordan en de band Kind of Blue.

In de speciale wijncorner valt kennis te maken met de beste wijnen van Nederland. Het culinaire gedeelte wordt verzorgd door La Vie Catering uit Nijmegen en De Linde Party-X-Perts uit Groesbeek. Deelname aan het Nationaal Wijngala kost 125 euro per persoon. Voor meer informatie en inschrijving: http://www.nederlandsewijnfeesten.nl

Reageer op dit item