Hotel De Librije geopend - Perswijn
Nieuws

Hotel De Librije geopend

Zondag 25 mei is in Zwolle de officiële opening verricht van Librije’s Hotel. Het hotel is ondergebracht in het voormalige Spinhuis van de stad, oftewel het Zwolse vrouwengevang. Hoewel het uit 1730 daterende pand hiermee een heel wat vriendelijker bestemming gekregen heeft dan de oorspronkelijke, vond de opening plaats in de vorm van een speciale ‘rechtszitting’ met als gedagvaarden het duo Jonnie en Thérèse Boer.
Op zondag 25 mei is in Zwolle de officiële opening verricht van Librije’s Hotel. Het hotel is ondergebracht in het voormalige Spinhuis van de stad, oftewel het Zwolse vrouwengevang. Hoewel het uit 1730 daterende pand hiermee een heel wat vriendelijker bestemming gekregen heeft dan de oorspronkelijke, vond de opening plaats in de vorm van een speciale ‘rechtszitting’ met als gedagvaarden het duo Jonnie en Thérèse Boer.

Het nieuw geopende hotel bevindt zich op een steenworp afstand van het befaamde restaurant en telt 20 luxe suites. De prijzen daarvan variëren van 275 tot 550 euro per overnachting. Verder biedt het onderdak aan de wijn- en kookschool Librije’s Atelier, vergaderruimtes en een restaurant met de naam Librije’s Zusje. Dat restaurant is dagelijks geopend, behalve op zondag. Naar een horecavakblad recentelijk meldde, zouden de Boers ook spelen met de gedachte om activiteiten in het buitenland te gaan ontwikkelen, maar daarover is nog niets concreets bekend.

Reageer op dit item