Ontdek de Nieuwe Wereld - Perswijn
Nieuws

Ontdek de Nieuwe Wereld

De proeverij van de wijnen van de Nieuwe Wereld is terug in Amsterdam. Steeds meer kwaliteitswijnen komen uit de landen buiten Europa. Niet alleen merk- en massawijnen, maar ook kwaliteitswijnen met een eigen karakter en terroir. De gunstige klimaten en de praktische wijnwetgeving in de Nieuwe Wereld geven de wijnmakers de mogelijkheid om topwijnen te maken. Helaas beperkt het Nederlandse aanbod zich meestal tot te goedkopere wijnen. Daarom zijn wij blij dat weer veel importeurs en wijnhandels hun betere Nieuwe Wereld wijnen willen laten proeven. Maak daar gebruik van!

Ontdek_0.jpg
De proeverij van de wijnen van de Nieuwe Wereld is terug in Amsterdam. Steeds meer kwaliteitswijnen komen uit de landen buiten Europa. Niet alleen merk- en massawijnen, maar ook kwaliteitswijnen met een eigen karakter en terroir. De gunstige klimaten en de praktische wijnwetgeving in de Nieuwe Wereld geven de wijnmakers de mogelijkheid om topwijnen te maken. Helaas beperkt het Nederlandse aanbod zich meestal tot te goedkopere wijnen. Daarom zijn wij blij dat weer veel importeurs en wijnhandels hun betere Nieuwe Wereld wijnen willen laten proeven. Maak daar gebruik van!

Ontdek de Nieuwe Wereld

zondag 25 mei 2008

Mövenpick Hotel, Amsterdam

Schrijf snel in: klik hier!

Reageer op dit item