Librije start kookschool - Perswijn
Nieuws

Librije start kookschool

Sterrenrestaurant De Librije begint een kookschool. Op de kookschool, die in mei open gaat, zullen Jonnie en Thérèze niet zelf lesgeven. Ze hebben trainers aangenomen om zes verschillende culinaire cursussen te verzorgen. De kookschool heet Librije’s Atelier en is gevestigd in het nieuwe Librije Hotel in Zwolle, op loopafstand van de Librije Winkel en Restaurant De Librije.
Sterrenrestaurant De Librije begint een kookschool. Op de kookschool, die in mei open gaat, zullen Jonnie en Thérèze niet zelf lesgeven. Ze hebben trainers aangenomen om zes verschillende culinaire cursussen te verzorgen. De kookschool heet Librije’s Atelier en is gevestigd in het nieuwe Librije Hotel in Zwolle, op loopafstand van de Librije Winkel en Restaurant De Librije.

Op de website van de nieuwe kookschool worden zes verschillende cursussen aangeboden. Iedere cursus bestaat uit tien lessen en wordt afgesloten met een lunch of een diner in De Librije. Ook kan Librije’s Atelier kookcursussen op maat aanbieden, bijvoorbeeld voor kookclubs.

Jonnie en Thérèze hebben de activiteiten van hun restaurant De Librije aanzienlijk uitgebreid. Vlakbij het restaurant openden ze de Librijewinkel met eigen producten, die ook in De Bijenkorf te koop zijn. In het voorjaar gaat het Librije Hotel met restaurant Librije Zusje open, in het theater van Zwolle kookt de door Jonnie opgeleide chef-kok Arjen in hun restaurant Koperen Kees en voor cateringbedrijf Food on Tour. Ook schreef het stel maar liefst acht boeken.

Meer informatie over Librije’s Atelier: http://www.librijesatelier.nl/

< Stuur deze pagina door >

Reageer op dit item