Grapedistrict wint Starters Award Retail Jaarprijs - Perswijn
Nieuws

Grapedistrict wint Starters Award Retail Jaarprijs

Tijdens het jaarlijkse gala op 31 oktober van de Retail Jaarprijs heeft wijnhandel Grapedistrict de Accon AVM Starters Award 2007 gewonnen. Deze prijs, de Oscar van de detailhandel, wordt uitgereikt aan veelbelovende startende bedrijven. Het gala vond plaats in Studio 21 te Hilversum.
Tijdens het jaarlijkse gala op 31 oktober van de Retail Jaarprijs heeft wijnhandel Grapedistrict de Accon AVM Starters Award 2007 gewonnen. Deze prijs, de Oscar van de detailhandel, wordt uitgereikt aan veelbelovende startende bedrijven. Het gala vond plaats in Studio 21 te Hilversum.


Grapedistrict, met twee vestigingen in Amsterdam en een in Utrecht, werd door de jury geprezen om zijn voor Nederland originele en vernieuwende concept: “Grapedistrict weet als wijnspeciaalzaak in het betaalbare segment met een nuchtere aanpak een brug te slaan tussen supermarktkoper en slijterij. Smaakvoorkeur, moment van drinken en karakter van de wijnen worden op een voor de consument logische manier bij elkaar gebracht. De drie jonge ondernemers, allen van huis uit jurist, weten iets toe te voegen voor de consument en zijn in staat met hun aanpak de kennis over wijn bij de consument te bevorderen.” Proficiat derhalve.

www.grapedistrict.nl

< Stuur deze pagina door >

Reageer op dit item