Weer overname door Baarsma - Perswijn
Nieuws

Weer overname door Baarsma

Na eerdere overnames van onder andere Colaris, Wielinga en andere importeurs heeft Baarsma nu ook wijnimporteur Lovian ‘overgenomen’, door het kopen van 70% van de aandelen. Baarsma gelooft in het verhaal van de biologische wijnen en wil hiermee  investeren in de toekomst van groene wijn. Zo langzamerhand gaat de consument meer belangstelling tonen voor biologische wijnen, en is ook bereid om daar meer voor te betalen. Lovian werkt al enige jaren met succes met biologische wijnen,
Na eerdere overnames van onder andere Colaris, Wielinga en andere importeurs heeft Baarsma nu ook wijnimporteur Lovian ‘overgenomen’, door het kopen van 70% van de aandelen. Baarsma gelooft in het verhaal van de biologische wijnen en wil hiermee  investeren in de toekomst van groene wijn. Zo langzamerhand gaat de consument meer belangstelling tonen voor biologische wijnen, en is ook bereid om daar meer voor te betalen. Lovian werkt al enige jaren met succes met biologische wijnen, en vult daarmee de steeds maar groeiende portfolio van Baarsma goed aan. Ook ligt deze overname uiteraard in de ambities van Baarsma om verder te groeien met het geld dat is binnengehaald door de verkoop van de meerderheid van de aandelen aan ABN Amro Capital, afgelopen week.

Reageer op dit item