Na eerdere overnames van onder andere Colaris, Wielinga en andere importeurs heeft Baarsma nu ook wijnimporteur Lovian ‘overgenomen’, door het kopen van 70% van de aandelen. Baarsma gelooft in het verhaal van de biologische wijnen en wil hiermee investeren in de toekomst van groene wijn. Zo langzamerhand gaat de consument meer belangstelling tonen voor biologische wijnen, en is ook bereid om daar meer voor te betalen. Lovian werkt al enige jaren met succes met biologische wijnen,Na eerdere overnames van onder andere Colaris, Wielinga en andere importeurs heeft Baarsma nu ook wijnimporteur Lovian ‘overgenomen’, door het kopen van 70% van de aandelen. Baarsma gelooft in het verhaal van de biologische wijnen en wil hiermee investeren in de toekomst van groene wijn. Zo langzamerhand gaat de consument meer belangstelling tonen voor biologische wijnen, en is ook bereid om daar meer voor te betalen. Lovian werkt al enige jaren met succes met biologische wijnen, en vult daarmee de steeds maar groeiende portfolio van Baarsma goed aan. Ook ligt deze overname uiteraard in de ambities van Baarsma om verder te groeien met het geld dat is binnengehaald door de verkoop van de meerderheid van de aandelen aan ABN Amro Capital, afgelopen week.
Misschien ook iets voor u
Voorwoord video PERSWIJN #6 2025
https://youtu.be/p3W89ljlwcU In Perswijn #6 maakt u kennis met 11 wijnboeren uit Südsteiermark en met de nieuwe generatie wijnmakers in Champagne....
PERSWIJN #6 komt uit op 8 september 2025
In Perswijn #6 maakt u kennis met 11 wijnboeren uit Südsteiermark en met de nieuwe generatie wijnmakers in Champagne. U...
Champagne boeit, meer dan ooit
Op 29 september aanstaande staat PERSWIJN Tour de Champagne weer op de agenda van vele wijnliefhebbers. Dat is altijd een...
Kaartverkoop Perswijn proeverij Le Tour de Champagne van start!
Wij verwelkomen u graag op PERSWIJN proeverij Le Tour de Champagne op maandag 29 september 2025 in de Raadzaal van...
Aan tafel: coquille en cantharellen
In de rubriek Aan Tafel van Perswijn 5-2025 schuiven chef Daan Ruijs en sommelier Tessa van de Wouw samen aan tafel. Met twee...
Voorwoord PERSWIJN #5 2025
In Perswijn #5 leest u over hoogst originele wijnen uit Corsica, intelligente wijnbouw in West-Sussex, verrassend Mendoza en moscatel uit...