Antonin Rodet neemt Dufouleur over - Perswijn
Nieuws

Antonin Rodet neemt Dufouleur over

Het Bourgognehuis Antonin Rodet in Mercurey heeft Dufouleur Père et Fils in Nuits-Saint-Georges overgenomen. Het gaat hierbij uitsluitend om de handelsactiviteiten van het ruim 400 jaar oude Dufouleur, niet om het Domaine Guy Dufouleur dat zelfstandig blijft. Wel mag Rodet zich nu ook eigenaar noemen van het 10,5 hectare grote Domaine Barbier.
Een andere uitbreiding van de Rodetportfolio is verwezenlijkt met de aankoop van de 3 hectare metende Clos de Thorey,
Het Bourgognehuis Antonin Rodet in Mercurey heeft Dufouleur Père et Fils in Nuits-Saint-Georges overgenomen. Het gaat hierbij uitsluitend om de handelsactiviteiten van het ruim 400 jaar oude Dufouleur, niet om het Domaine Guy Dufouleur dat zelfstandig blijft. Wel mag Rodet zich nu ook eigenaar noemen van het 10,5 hectare grote Domaine Barbier.
Een andere uitbreiding van de Rodetportfolio is verwezenlijkt met de aankoop van de 3 hectare metende Clos de Thorey, een wijngaard met de status van premier cru aan de noordkant van Nuits-Saint-Georges. Dit ‘monopole’ komt te vallen onder de Domaines Rodet.

Reageer op dit item