Anda Schippers belandde via diverse tussenstops in de wereld van eten en wijn. Ze werkt als freelance culinair auteur en eindredacteur, onder andere voor Wining&Dining, Taste! en bouillon! en redigeerde diverse kookboeken. Daarnaast vertaalt ze wijncursusboeken voor de Wine & Spirit Education Trust. Haar missie: heel Nederland moet elke dag lekker eten, met een goed glas wijn erbij. We zijn blij dat Anda eindredacteur van Perswijn wil worden. We verwachten een goede samenwerking en nog vele mooie uitgaven.Anda Schippers belandde via diverse tussenstops in de wereld van eten en wijn. Ze werkt als freelance culinair auteur en eindredacteur, onder andere voor Wining&Dining, Taste! en bouillon! en redigeerde diverse kookboeken. Daarnaast vertaalt ze wijncursusboeken voor de Wine & Spirit Education Trust. Haar missie: heel Nederland moet elke dag lekker eten, met een goed glas wijn erbij. We zijn blij dat Anda eindredacteur van Perswijn wil worden. We verwachten een goede samenwerking en nog vele mooie uitgaven.
Misschien ook iets voor u
Pre-order de nieuwe PERSWIJN
Binnenkort verkrijgbaar. Pre-order de nieuwe editie van Perswijn Door de huidige omstandigheden zijn niet alle winkels open om ons nieuwe...
PERSWIJN Wijnconcours Spanje
In samenwerking met de ICEX/Economische en Commerciële afdeling van Spanje, organiseert PERSWIJN het Wijnconcours Spanje. De winnende wijnen zullen, evenals de...
Flesaanvraag PERSWIJN #3 2021 (Deadline 4 maart)
Geachte importeur, Graag vragen wij uw aandacht voor de aanvraag van proefflessen voor PERSWIJN #3 2021 (verschijningsdatum 24 april 2021)....
PERSWIJN #1 komt 1 februari uit!
In Perswijn # 1 geven we aandacht aan Sancerre, leggen we uit hoe het brein van de wijnexpert werkt en...
Flesaanvraag PERSWIJN #2 2021 (Deadline 21 januari)
Geachte importeur, Graag vragen wij uw aandacht voor de aanvraag van proefflessen voor PERSWIJN #2 2021 (verschijningsdatum 13 maart 2021)....
Digitale Magazine PERSWIJN #8 pas volgende week online
We hebben technische problemen bij het maken en online zetten van het digitale magazine. We hopen het zo snel mogelijk...