De lunch
Terrine van gekonfijte maïskip, eendenbout en gemarineerde eendenlever
Gegrilde doradefilet op truffelrisotto met een beurre blanc saus
Gebakken tamme eendenborst met een saus van kruidnagelen en gepofte knoflook
Cilinder van chocolade en spekkoek met een crème van calvados en boerenjongens
en koffie met friandises
€ 39,50 per persoon
Het dinerbuffet
Koud buffet
Gerookte kalkoenfilet met een ananassalsa
Coppa di Parma met een salade van gemarineerde venkel
Dun gesneden gemarineerd rundvlees met madeiradressing
Tomaatjes gevuld met ei, kruiden en ansjovis
Gemarineerde olijven
Gemarineerde champignons met Spaanse pepers
Gerookte en gemarineerde zalm met een mosterd-dilledressing
Hoofdgerechten
Pannetje gevuld met een stoofpot van lamsvlees, bospaddestoelen en sjalotjes
en
Ovengeroosterde rode mulfilet in een saus van zongedroogde tomaatjes
geserveerd met een aardappelgratin en Provençaalse ratatouille
Bij elk buffet serveren wij een saladebuffet bestaande uit:
Tomaten-basilicumsalade
Komkommer-dillesalade
Rode-uiensalade met olijven en chorizo
Salade van artisjokharten
Mesclun sla
Manden met diverse broodsoorten,
tapenades, boter en kruidenboter
Dessert buffet
Omelet Siberiènne
Glaasjes gevuld met vers fruit en lichtgeslagen room
Assortiment mini-bavarois met vruchtencoulis
Crème brûlée
Chocoladesoesjes gevuld met slagroom
Brownies met een advocaatcrème
€ 40 ,00 per persoon