Ook dit jaar zal de zon schijnen op het "Noorderstrand" Een ontspannen proeverij in vakantiesfeer met rosé’s uit de hele wereld. Dit jaar in combinatie met rosé thema’s voor de horeca in heel Nederland. Potentiële restaurantbezoekers worden door de diverse restauranthouders en importeurs benaderd om van wijn-spijs combinaties te komen genieten. Dit culinaire festival wordt ondersteund door massa media.
8-13 Juni 2004
"Rosé aan Zee", Strandpaviljoen "Oase" en diverse
Misschien ook iets voor u
Qvevri, anfore, tinajas en talhas
Qvevri of kvevri zijn aardwerken kruiken die van oorsprong uit Georgië stammen (in het Georgisch: ქვევრი). Na het vormen en...
Wijnbreinbrekers: Mycorrhiza
Mycorrhiza is een vorm van symbiose tussen bodemschimmels en de wortels van planten, ook druivenplanten, waarbij wederzijds voedsel wordt uitgewisseld....
Symington Vintage Ports 2022
Ondanks het feit dat het oogstjaar 2022 zelfs voor de portproducenten in de Douro extreem was door hitte en droogte...
Uit de oude doos: Chili uitgelegd door Lars Daniëls (2020)
In tijden van corona heeft Lars Daniëls een aantal langere video's gemaakt. In dit uitgebreide video-artikel gaat over Chili, vertelt...
Bodegas Ponce: het nieuwe geluid van Manchuela
Hij schenkt zijn wijnen op perfecte temperatuur, gebruikt Gabriel glazen en krijgt een twinkeling in zijn ogen als hij over...
TOP 40-lijst wijndruiven (deel 5)
We hebben zo’n 4,5 miljoen hectare wijngaard op de wereld. Dat is lekker veel, maar wat zijn nou de meest aangeplante...