21 November 2004 "Sprankelend!", Grand Hotel Kurhaus, Scheveningen - Perswijn
Achtergrond & Interviews

21 November 2004
"Sprankelend!", Grand Hotel Kurhaus, Scheveningen

Ook de beste producenten en hun importeurs van overige mousserende wijnen krijgen de gelegenheid hun wijnen te presenteren. Een "masterclass" wordt georganiseerd voor producenten met bijzondere wijnen. Dit vormt de basis voor de verkiezing beste mousserende Brut verkrijgbaar in 2004. Wijnen uit alle windstreken treffen elkaar in het Kurhaus, een volwassen en waardige presentatie van de "Vin Mousseux".

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrieven en ontvang uitnodigingen voor wijnproeverijen, wijntips, het laatste wijnnieuws en onze flesaanvraag.

Bij inschrijving ontvangt u gratis het e-book van Lars Daniëls MV over terroir. Meer dan 20.000 wijnliefhebbers en 900 importeurs ontvangen onze nieuwsbrief.

Zijn uw gegevens veranderd? Schrijf u met uw oude e-mailadres opnieuw in en u krijgt de mogelijkheid om uw gegevens aan te passen.

Reageer op dit item

nl Nederlands