California Wines proeverij - This is us - Perswijn

California Wines proeverij – This is us

Maandag 20 september zijn wijnprofessionals van harte welkom op deze zestiende editie van de tweejaarlijkse California Wines overzichtsproeverijen in samenwerking met Perswijn. U ontmoet er de wijnmakers en proeft een grote verscheidenheid bijzondere wijnen van AVA’s als Napa Valley, Sonoma County, Santa Barbara, Lodi, Paso Robles en Monterey om er maar een paar te noemen.

Bezoek aan dit evenement wordt geaccrediteerd door de Wijnacademie met 1PE-punt voor registervinologen.

Proeverij

Naast de presentatie van een groot aantal wijnhuizen, is er ook een selfservice tafel met wijnen zonder importeur. U vindt hier wijnen in verschillende prijscategorieën die een plaats in uw assortiment verdienen.

Seminars

In beide seminars wordt u in samenwerking met de Napa Valley Vintners (NVV) een unieke gelegenheid geboden in de AVA’s te duiken van een van de meest prestigieuze wijnregio’s ter wereld. De seminars worden geleid door Education Ambassador Konstantin Baum MW, Connor Best (NVV) en een panel Napa wijnmakers. Bekijk hier de lijst met deelnemende wijnen. U kunt zoeken op merk, AVA en prijs.

Professionals programma:

Maandag 20 september 2021

13:00 – 14:00 uur: Seminar Napa Valley Vintners I voor genodigden uit de wijnhandel en media
14:00 – 16:00 uur: Doorlopende proeverij I voor genodigden uit de wijnhandel, gastronomie en media
15:00 – 16:00 uur: Seminar Napa Valley Vintners II voor genodigden uit de wijnhandel en media
16:00 – 18:00 uur: Doorlopende proeverij II voor genodigden uit de wijnhandel, gastronomie en media

Voor het seminar betaalt u een borg van €50 die u terugkrijgt na aanwezigheid.

Hilton Hotel, Apollolaan 138, 1077 BG Amsterdam
Reserveer uw professionalticket

Op het evenement zijn onze algemene voorwaarden en privacy policy van toepassing. Reserveren verplicht. Op deze proeverij gelden lokale Covid-richtlijnen. Deze kunnen tot vlak voor het evenement nog wijzigen. U heeft alleen toegang tot de proeverij met een coronatoegangsbewijs (CoronaCheck-app)Bestel daarom uitsluitend een ticket voor uzelf en niet voor een ander. 

Het professionele deel van onze proeverijen is uitsluitend toegankelijk voor wijnprofessionals om te zorgen dat zij ongestoord en in rust kunnen werken. Onder wijnprofessional verstaan wij iemand die fulltime in de wijnbranche werkzaam is, bijvoorbeeld in de wijnhandel of horeca. Cursisten van wijnopleidingen kwalificeren zich niet als wijnprofessional. Mocht u toch vinden dat u werkzaam bent als professional, dan ontvangen wij graag uw KvK inschrijving op uw naam of een andere wettige verklaring zodat we u toegang tot het professionele deel van de proeverij kunnen geven. Mensen die niet fulltime werkzaam zijn in de wijnbranche en toch aanwezig zijn op het professionele gedeelte, krijgen achteraf een factuur van €75 administratiekosten.