Voorwoord PERSWIJN #8 2021 - Perswijn
Video

Voorwoord PERSWIJN #8 2021

Perswijn #8 bevat het supplement met de 100 beste wijnen van 2021. In het magazine een interview met Dries Corneillie, Best Sommelier of Belgium, aandacht voor vier wat onbekendere druivenrassen uit de Champagnestreek, pech én meevallers van de oogst van 2021 en aandacht voor de Maule Valley in Chili en Californische wijnhuizen langs Highway 1.

Verder 638 proefnotities champagne blanc de blancs, rosé brut en extra brut, rood uit de Loire, 10 jaar later wijn uit 2011, wit uit Midden-Italië, rood uit IGT Toscana en Bolgheri; en chardonnay en chenin blanc uit Zuid-Afrika.

En natuurlijk in PERSWIJN #8 de vertrouwde columnisten, rubrieken, bijzondere recepten, inspirerende wijn-spijsadviezen, nieuws en nog veel meer!

PERSWIJN #8 is vanaf 6 december verkrijgbaar in de winkels, bij onze ambassadeurs en in de webshop.

Reageer op dit item