Voorwoord PERSWIJN #1 2021 - Perswijn
Video

Voorwoord PERSWIJN #1 2021

In Perswijn # 1 geven we aandacht aan Sancerre, leggen we uit hoe het brein van de wijnexpert werkt en krijgt u een wijndruiven top-40. Verder geven we u inzicht in het systeem van classificaties, vertellen over wijn uit de Chileense woestijn en laten we u kennis maken met eigenzinnige, kleine wijnboeren.

U leest over verschillende snoeimethoden, over het geheim van terroir – kalk volgens Larmandier-Bernier en leisteen volgens Eva Fricke – en u leest over onze aanraders voor uw wijnkelder: Castillon en Solveigs.

Verder ruim 500 proefnotities Chardonnay en Pinot Noir uit Europa m.u.v. bourgogne, wit uit Oostenrijk m.u.v. grüner veltliner, tien jaar later deel 2, wit uit Australië, Corsica, Sardinië en de Balearen, Rhône wit en rosé.

En natuurlijk in PERSWIJN #1 de vertrouwde columnisten, rubrieken, bijzondere recepten, inspirerende wijn-spijsadviezen, nieuws en nog veel meer! PERSWIJN #1 is vanaf 1 februari verkrijgbaar in de winkels en bij onze ambassadeurs.

Lees meer over PERSWIJN #1 2021

Reageer op dit item