Aanbevolen wijnen: 10 jaar later. Wat doet jaargang 2008? - Perswijn
Video

Aanbevolen wijnen: 10 jaar later. Wat doet jaargang 2008?

Iedere dinsdagavond komt het Perswijn proefpanel in de kelder van de burelen van Perswijn aan de Middenweg in Amsterdam bijeen om 24 wijnen te proeven en te beoordelen. In de dagen erna licht hoofdredacteur Ronald de Groot als sneak preview op het verslag in het magazine enkele wijnen uit, die opmerkelijk zijn bevonden. En dus van harte worden aanbevolen. De volledige proefnotities kunt u vinden in PERSWIJN #8 2018.

Dit zijn de uitgelichte wijnen van deze week:

Moulin-Haut-Laroque, 2008, Fronsac
Haut-Monplaisir, Pur Plaisir 2008, Cahors
Cavallotto, Barolo riserva vignolo 2008, Piemonte
Boscarelli, Vino Nobile di Montepulciano Nocio dei Boscarelli 2008, Toscane

1 Reactie

Reageer op dit item