Niet lullen, maar vullen - Perswijn
Andermans woorden

Niet lullen, maar vullen

Wijn-spijscombinaties zijn niet jouw ding?“Totaal niet. Vroeger wel, inde tijd dat ik nog een tweesterrenzaak in Ouderkerk a/d Amstel had, maar ook toen vond ik al dat collega’s aan het doordraaien waren. Gekke combinaties, gerechten met sherry erbij, dat soort dingen. Als je een sommelier z’n gang laat gaan, gaat-ie freaken.

We hadden daar op ene gegeven moment 41 leveranciers. Ik heb er nu drie. Ik vind het ook verschrikkelijk om bij het eten ene wijnarrangement te krijgen. Ik wil een fles. En misschien nog eentje. Vul de kelken.”

Restaurateur Ron Blaauw in Proef!, het magazine van Gall & Gall.

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrieven en ontvang uitnodigingen voor wijnproeverijen, wijntips, het laatste wijnnieuws en onze flesaanvraag.

Bij inschrijving ontvangt u gratis het e-book van Lars Daniëls MV over terroir. Meer dan 20.000 wijnliefhebbers en 900 importeurs ontvangen onze nieuwsbrief.

Zijn uw gegevens veranderd? Schrijf u met uw oude e-mailadres opnieuw in en u krijgt de mogelijkheid om uw gegevens aan te passen.

Reageer op dit item

nl Nederlands