Catholics use botrytis; protestants fight against it. They don’t even buy the same land.
Elzasproducent Pierre Gassmann, geciteerd door Andrew Jefford op decanter.com.
Misschien ook iets voor u
Aan tafel: rode biet & kabeljauw
In de rubriek Aan Tafel van Perswijn 7-2025 kiest sommelier Gauthier Cauwels, van Restaurant De Nieuwe Winkel in Nijmegen, de wijnen bij twee...
Aan tafel met Corinne Hofland van VINVIN Wines en sommelier Bram van Grinsven
PERSWIJN gaat met een importeur en sommelier aan tafel. Wat zijn de beste wijn-spijscombinaties? Voor Perswijn #4 proeven we blind...
PERSWIJN #2 2024 komt uit op maandag 11 maart!
Voor Perswijn #2 proefden we wijnen zonder toegevoegd sulfiet, reisden we naar La Clape, gaan we dieper in op Nebbiolo...
PERSWIJN #1 2024 komt uit op 29 januari!
In Perswijn #1 leest u over de verbeterde kwaliteit van de wijnen uit de Elzas, over Cava en over de...
Lars Daniëls en Jamie Goode in de Elzas
Lars Daniëls en Jamie Goode bezochten eind oktober 2023 de Elzas. Ze gingen langs bij de wijndomeinen van Emile Beyer...
Overpeinzingen: Droog vraagt durf
Enige tijd geleden mocht ik bij een van mijn buren in Saint-Chinian – de plek waar ik regelmatig verblijf –...





