Wijn(Web)Winkel van het Jaar: doet uw winkel al mee? - Perswijn
Nieuws

Wijn(Web)Winkel van het Jaar: doet uw winkel al mee?

De voorbereidingen van de Verkiezing Wijn(Web)Winkel van het Jaar zijn in volle gang, zodat het wijnwinkelend publiek vanaf 7 augustus weer kan stemmen op haar favoriete wijnwinkel. Bent u wijnwinkelier of wijnwebwinkelier? U heeft nog tot 1 juli om uw winkel in te schrijven! Lees hier waarom.

Vorig jaar kwamen Thiessen Wijnkoopers in Maastricht en Degoudenton.nl als winnaars van de verkiezing uit de bus, en deze winkels droegen dit gehele jaar met trots de titels ‘Wijnwinkel van het Jaar’ en ‘Wijnwebwinkel van het Jaar’ (en mogen dit nog tot eind oktober doen!). Is uw winkel minstens zo goed? Doe mee met de Verkiezing Wijn(Web)Winkel van het Jaar!

6 redenen om mee te doen

* De winnende wijnwinkel mag een jaar lang de titel Wijn- winkel van het jaar 2016 dragen, krijgt een oorkonde, én wordt in het zonnetje gezet met een mooie reportage in Perswijn. Daarnaast krijgt het een pakket online advertentie-waarde, t.w.v. € 1500,-. De nummers 2 en 3 krijgen een oorkonde, evenals een online advertentiepakket van respectievelijk € 750,- en € 250,-.* De Wijnwebwinkel van het jaar 2015, ontvangt net als de winnende wijnwinkel een oorkonde, en een reportage in Perswijn. De sponsor van de wijnwebwinkel verkiezing, Flespakket.nl, stelt voor de winnaar een budget aan verzendwaarde beschikbaar, ter waarde van € 1500,-.

De nummers 2 en 3 krijgen respectievelijk € 750,- en € 250,- aan verzendwaarde cadeau.

* Meedoen aan de verkiezing is een uitgelezen kans om uw klantenkring te benaderen en te mobiliseren. De beoordelingen van dit publiek en de kundige vakjury komen samen in een breed gedeeld, gefundeerd waardeoordeel.* Uw winkel staat een maand lang in de spotlights. Tijdens de stemronde zal door Perswijn en uzelf voortdurend campagne gevoerd worden om uw winkel in de top 25 te krijgen.* U ontvangt hiervoor een uitgebreid promotiepakket, bestaande uit gedrukt en digitaal materiaal, zoals flyers, posters, banners en logo’s.* Als uw winkel in de top 15 belandt, wordt uw winkel bezocht door een jurylid en ontvangt u achteraf een juryrapport, ook als uw winkel uiteindelijk niet wint.

De beste winkels

De vakjury bepaalt uiteindelijk welke winkels worden uitgeroepen tot Wijnwinkel en Wijnwebwinkel van het jaar 2015. De bekendmaking en huldiging van de winnaars van de Verkiezing Wijn(web)winkel van het Jaar vinden plaats tijdens de proeverij Perswijn Select op zondag 25 oktober 2015.

Tijdpad verkiezing

Inschrijven: t/m 30 juni 2015

Stemronde: 7 augustus t/m 13 september 2015

Jurybezoeken: 14 september t/m 11 oktober 2015

Bekendmaking winnaars: 25 oktober 2015

Bent u wijn(web)winkelier?

Schrijf u nu in!

Heeft u vragen over de verkiezing of het deelnameformulier? Neem dan contact op met Nienke Munnik en Anne van Melick

via nienke@wijnpers.nl en anne@wijnpers.nl.  Mede mogelijk gemaakt door:

Flespakket.nl

Met Flespakket.nl verstuurt u uw wijnen gegarandeerd veilig. Als klant van Flespakket.nl maakt u gebruik van een innovatieve, beproefde verpakking en de betrouwbare bezorging van PostNL. U kunt de verzending van uw pakketten volledig online regelen en kunt de pakketten tot aan de deur volgen. Deze online diensten gaan gepaard met persoonlijke service. Een zorgeloze bezorging is gegarandeerd. Wilt u meer weten? Kijk op www.flespakket.nl.

Reageer op dit item