Vierde editie Concours Spaanse wijn - Perswijn
Persberichten

Vierde editie Concours Spaanse wijn

(persbericht)Na drie succesvolle edities in 2008, 2010 en 2012 organiseert ICEX/Vinos de España in samenwerking met het tijdschrift Perswijn in 2015 voor de vierde maal het Wijnconcours “Spanjes 100 mooiste wijnen in Nederland”.


Meedoen

Deelname aan het concours staat open voor Spaanse witte, rode, en rosé wijnen met een consumentenprijs boven de € 4,75, en mousserende of versterkte wijnen boven de € 5,75 die op de Nederlandse markt worden verkocht. Ook wijnen van bodega’s die nog niet in Nederland worden verkocht kunnen meedoen. Van deze wijnen wordt een aparte selectie gemaakt.De ingezonden wijnen zullen door een onafhankelijke vakjury blind worden geproefd. Hieruit zal een top 100 naar voren komen. Daarnaast zullen er in diverse categorieën winnaars worden gekozen.

Inschrijven

Voor het concours is de website www.100mooiste.nl in het leven geroepen. Hier worden vanaf de start van het concours tot de bekendmaking van de winnaars tijdens Gastvrij Rotterdam in september 2015 regelmatig updates, ludieke feitjes en nieuwsberichten geplaatst. Het concours is ook te volgen op Twitter via @VinosdeEspanaNL. Importeurs en producenten die ook met mooie en bijzondere Spaanse wijnen willen deelnemen kunnen via www.100mooiste.nl nog tot en met 24 maart 2015 het digitale inschrijfformulier invullen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

ICEX/Vinos de España: 070-3643166, vinosspanje@comercio.mineco.es

Over ICEX/Vinos de España

Vinos de España is een onderdeel van het Spaans Promotie Centrum op de Economische en Commerciële Afdeling van de Ambassade van Spanje in Nederland en handelt namens ICEX (Instituto Español de Comercio Exterior). Vinos de España geeft marktinformatie aan Spaanse exporteurs, Nederlandse importeurs en specifieke informatie over Spaanse wijnen aan Nederlandse wijnprofessionals. Vinos de España richt zich met diverse campagnes op de Nederlandse wijnprofessionals en de consument.

Reageer op dit item