Phileas Fogg Wines brengt Japanse wijnen naar Nederland - Perswijn
Persberichten

Phileas Fogg Wines brengt Japanse wijnen naar Nederland

(persbericht)Tijdens de Najaarsproeverij van Perswijn op zondag 26 oktober in Kasteel de Wittenburg te Wassenaar zal Phileas Fogg Wines uit Den Haag zich voor het eerst officieel presenteren aan consumenten en professionals.


Phileas Fogg Wines is een half jaar geleden opgericht door Registervinoloog Thijs Akkerman en focust zich uitsluitend en vol overgave op het aperitief, door aperitiefwaardige wijnen en destillaten te importeren en te leveren aan aperitivo’s, de betere horeca en gespecialiseerde wijnhandelaren.

Loepzuiver

Het assortiment van Phileas Fogg Wines bestaat uit een unieke en exclusieve selectie loepzuivere wijnen en destillaten, die een origineel aperitief garanderen. Verrassende mousserende wijnen, stille wijnen met niet teveel alcohol en hout uit vergeten of minder bekende gebieden, kruidige amari (bitters), ambachtelijke vermouts, bijzondere gin en schitterende fruitdestillaten uit de Alpen. Want een aperitief moet bij voorkeur verrassen én van uitmuntende kwaliteit zijn.Alle producenten zijn stuk voor stuk ware prijsmagneten. De Britse mousserende wijnen van Camel Valley, de Turkse witte en rode wijnen van Yazgan en de unieke Japanse wijnen van de inheemse Koshu-druif gemaakt door Grace Wine zijn overladen met internationale onderscheidingen. De meeste producenten zijn bovendien van de nieuwe generatie, die oog heeft voor zowel traditie als de tijdgeest.

Japanse wijnen

Om de oprichting te vieren, worden tijdens de Perswijn Najaarsproeverij, naast de Turkse en Britse wijnen, voor het eerst ook de Japanse wijnen geschonken en kan men tevens de Zuid-Duitse biologische vermout, gin en amaro proeven, of – voor een gunstige prijs – als ‘Negroni-pakket’ bestellen.Kom tijdens de Najaarsproeverij naar tafel 20!

Zie voor meer informatie www.phileasfoggwines.nl of volg Phileas Fogg Wines op Facebook en Twitter.   

Reageer op dit item