Bonhams taxatiedag tijdens Perswijn Najaarsproeverij - Perswijn
Persberichten

Bonhams taxatiedag tijdens Perswijn Najaarsproeverij

(persbericht)

Op 26 oktober aanstaande zal wijnspecialist Richard Harvey van het internationale veilinghuis Bonhams aanwezig zijn op de Perswijn Najaarsproeverij. Wij geven u graag vrijblijvend veilingadvies en veilingtaxaties voor uw wijnen.

Indien u advies wilt hebben over uw wijnen (variërend van een enkele fles van topkwaliteit, kist of een hele kelder) kunt u gedurende de dag bij Richard Harvey terecht.

Op basis van een lijst met gegevens betreffende uw wijnen (jaar, chateau, aantal flessen, in kist of los, conditie van etiketten, niveau van de fles en bewaarcondities) kunnen we u een goed voorlopig advies geven.

Veilingen

Bonhams houdt zeven wijnveilingen per jaar in de veilingzalen van het hoofdkantoor in London, New Bond Street. Daarnaast worden er speciale wijnveilingen gehouden in Hong Kong en de Verenigde Staten. De veilingen bestaan uit een breed aanbod variërend van rijpe Vintage Champagnes tot aan oude Port, Meidera en Cognac. De kern van de veilingen wordt gevormd door fraaie Bordeaux, rode en witte Bourgognes, Rhone wijnen, Italiaanse, Spaanse en Duitse wijnen, maar ook wijn uit de ‘nieuwe wereld’ Australië en Californië.  De internationale klantenkring bestaat uit de wijnhandels, restaurants, investeringsfondsen en een zeer grote groep privé-cliënten en liefhebbers. De wijnveilingen geven een goede mogelijkheid fraaie en zeldzame wijnen aan te kopen, vaak van oudere jaren die moeilijker verkrijgbaar zijn.

De eerstkomende veiling wordt gehouden op 4 december 2014.

Bonhams, London, 101 New Bond Street.


Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor in Amsterdam.

Bonhams Amsterdam, De Lairessestraat 154, 1075 HL, Amsterdam, 020 6709701.

 

 

Bezoek ook onze websites:

www.bonhams.com

www.bonhams.com/wine

www.bonhams.com/ams

Reageer op dit item